Beoordelingen

Wij zijn altijd benieuwd naar eerlijke beoordelingen van ons geleverd werk. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u uw beoordeling invullen. Na verzenden verschijnt uw beoordeling op deze pagina (pagina herladen met F5 wellicht). Uiteraard gaan we er vanuit dat alle beoordelingen naar waarheid worden ingevuld. We behouden ons het recht voor ongefundeerde beoordelingen, kwetsende uitspraken en ander ongewenst misbruik te verwijderen.

Heeft u vragen, op- of aanmerkingen over ons bedrijf en/of ons werk? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier.


Bouwen zolderindeling en badkamer

5,0 rating
7 juli 2017

Verhoef heeft bij ons de zolderindeling gemaakt inclusief extra badkamer. Daarnaast hebben ze het hele huis voorzien van houten kozijnen en deuren, de hal betegeld en het toilet beneden van casco opgebouwd. Het resultaat is helemaal top. Er zijn alleen maar ervaren vaklui in dienst. Niet alleen erg vriendelijk maar ook bereid om mee te denken. Wat ook opvalt is dat alle medewerkers als een team functioneren, dat is wel zo prettig. Prijs/kwaliteitverhouding heel goed. Ik beveel ze aan voor alle klussen in en om het huis, kleinschalig of grootschalig.

Erik en Inge

Goed werk

5,0 rating
18 februari 2017

Verhoef heeft bij ons eerst de badkamer geheel gerenoveerd. Ze hebben vakwerk geleverd. Alles ging in goed overleg en er werd kwalitatief goed werk geleverd. Daarna hebben ze het voorbereidend werk voor de nieuwe keuken gedaan, ook daar zijn we super tevreden over. Bij vragen of kleine probleempjes wordt snel en adequaat gehandeld.
Anne-Marie van Leeuwen

Anne-Marie van Leeuwen